Pető Roland
Cisco

English

Tanulmányaimat 2000-ben kezdtem meg.

2000-től 2008-ig általános iskolai végzettséget szereztem a biharkeresztesi Bocskai István Általános Iskolában.

Sikeres középiskolai felvételi után 2008-tól 2012-ig a debreceni Mechwart András Gépipari és Informatikai Szakközépiskola tanulója voltam.

2010-ben ECDL bizonyítványt szereztem.

2011-ben államilag elismert középfokú, C típusú nyelvvizsgát tettem angol nyelvből. Valamint B típusú jogosítványt szereztem.

2012-ben a Mechwart András Gépipari és Informatikai Szakközépiskolában kitűnő érettségi bizonyítványt szereztem (informatikából emelt szinten) valamint felvételt nyertem a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karára, mérnök informatikus szakon.

Az egyetemet két passzív félévvel kezdtem, és ez idő alatt IT Biztonság technikus végzettséget szereztem korábbi szakközépiskolám technikusi képzésén. (CCNA Exploration, IT Essentials)

2013-ban a FiberPower csapat tagjaként I. helyezést értem el a EuroSkills Lille 2014 nemzeti válogató versenyén a vállalati ICT Team versenyszámban. Ezzel kiérdemeltük, hogy mi képviseljük Magyarországot a 2014 októberében Franciaországban megrendezésre kerülő EuroSkills versenyen. A csapatban hálózati és cisco specialista szerepkört töltök be.

2014-ben a *this csapat tagjaként I. helyezést értem el az Infomaraton 2014 versenyen.

A számítógép és a hálózatok nem csak a szakmám része, de a hobbim is. Szabadidőm nagy részét is számítógép előtt töltöm. Érdekel amit csinálok, és ezzel szeretnék foglalkozni még hosszú ideig.