Day 3

Véget ért a Day 3, ez volt az utolsó versenynap. Az előző 2 nap után ezt még inkább odatettük, a 4,5 órás feladat 80%-át kb 2 óra alatt betoltuk ami sokkal jobb idő mint amit a gyakorlások során bármikor produkáltunk. Ez után sajnos beütött egy kis gixer ami visszavetette a lendületünket és rendesen fel is idegesített minket… Ebéd után a csoda switchek újraindításával varázsütésre minden megjavult és újult erővel folytattuk a munkát. A nap végén úgy éreztük, hogy jól teljesítettünk, körülbelül 90%-ra húztuk be a feladatot. Nagyon kimerítő volt a verseny, remek érzés visszatekinteni a munkánkra a záró napon. Holnap lesz az eredményhirdetés, ahol kiderül, hogy elértük-e a megálmodott aranyat. Ma megünnepeljük azt, hogy legyűrtük a feladatot holnap pedig az eredményt vagy az eredménytelenséget :D

6 thoughts on “Day 3

 1. Már az is szép teljesítmény, hogy Magyarországot képviselitek ezen a versenyen, erre is nagyon büszkének kell lenni! A holnapi eredményhirdetést izgatottan várom, nagyon szorítok azért, hogy a legfelső dobogófokon álljatok! Megérdemelnétek, hiszen nagyon sok munkátok van benne!

 2. Csatlakozom! Nagyon várom én is az eredményt, de ennek ismerete nélkül is őszinte elismerésem!
  Szorítok, hogy a zsűri a ti javatokra döntsön!!

 3. Sziasztok!
  Örülök, hogy ilyen munkát sikerült betolni. Szorítok, hogy ez a végeredményben is tükröződjön!
  Izgatottan várom az eredményhirdetést.
  RZoli

 4. Sziasztok!

  Mindent megtettek, reméljük meglesz az eredménye. Nem szó szerint idézek egy klasszikust (neki is adjátok át az üdvözletemet): “Munka. munka…”
  Nagyon várom az esti eredményhirdetést!

  Üdvözlettel: Csontó Béla

  Ui. A fenti üdvözlet Csőke Jancsinak szól.

 5. Sziasztok!
  Gratulálok a csapat minden tagjának, a csapat vezetőjének, felkészítő szakembereiteknek, volt tanáraitoknak, diákmentoraitoknak! Külön öröm, hogy újra az ICT csapat lett Magyarország legeredményesebb (“Best of Nation”) EuroSkills szereplője.
  További sok sikert kívánok tanulmányaitokban, munkában és a magánéletetekben.
  Üdvözlettel:
  Csontó Béla

Leave a Reply