Day 1

A tegnapi megnyitó után ma hivatalosan is elkezdtük a verseny első napját.
A 6 órás munkanapon a feladatunk egyik része az ismert test project első napjának összerakása volt, emellett egy 45 perces Packet Tracer activity megoldása. Az előbbit sikerült nagyon jól, viszonylag gyorsan megcsinálnunk a rengeteg gyakorlásnak és a rutinunknak köszönhetően, így bőven maradt még időnk az ellenőrzésre is. A PT feladattal már nem volt akkora szerencsénk, mivel a tavalyi WorldSkillshez hasonlóan ez sem volt hibátlanul elkészítve, így nagy nehezen körülbelül a feladat 35%át sikerült megoldanunk. A mezőnyben 25 es 50 százalék között mozogtak az eredmények, így a legjobb PT-hez viszonyítva is maximum 1 pont a különbség, ami valószínűleg nem fog sok mindent befolyásolni a későbbiekben. A feladat egyre nehezedik ezért nem lazíthatunk a továbbiakban sem.
Nagyon jól érezzük magunkat a versenyen és izgatottan várjuk a következő napokat. Ízelítőnek a magyar csapat “csí”-zése :) :

3 thoughts on “Day 1

  1. A “csí”-zésnél a frekvenciaemelés után mit kiabáltok? Ez kissé torz a felvételen, de valószínűleg csak a környezeti zajok miatt lehet. :)

Leave a Reply