A rajtnál

Ma a C-1 napon ami a 3 napos verseny előtti utolsó napot jelenti lehetőségünk volt bejárni a verseny helyszínét és megnézni a több mint 40 szakma pástját ahol az előkészületeknek köszönhetően harcra készen álltak az anyagok és az eszközök. Emellett a saját szakmánk helyszínénén kipróbálhattuk a rendelkezésünkre álló eszközöket. Az egész familiarization (eszközök megismerése) viszonylag döcögősen indult hiszen még nem 100%ban kész terep várt minket, néhány hibára mi is felhívtuk a figyelmet amivel talán segíthettünk a verseny későbbi szakaszainak a zökkenőmentes lebonyolítását. Mikor befejeztük a munkát úgy tűnt minden a jó irányba haladt.
Este részt vettünk a verseny hivatalos nyitóceremóniáján ami nagyon jó hangulatban telt, az egész magyar csapat lelkesen ujjongott, habár hangja nem mindenkinek maradt. :) Az ünnepségen készítettünk néhány képet ami megtalálható a galériánkban.
Nagyon izgatottan varjuk a holnapot amikor is nekilendülhetünk a tényleges munkának amire már jó ideje készülünk és lenyomhatjuk a verseny első napját.

5 thoughts on “A rajtnál

  1. Köszönjük szépen, nagyon jól esik a bíztatás, az egész verseny hatalmas élmény és várjuk a folytatást. Ma összességében jól sikerült a nap, a részletes beszámolót rövidesen feltesszük. :)

Leave a Reply