Csapatépítés Dobogókőn

Az elmúlt néhány napban (aug. 26-csapatepitoaug. 30.) részt vettünk a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett csapatépítő tréningen, aminek célja az volt, hogy összekovácsolja az EuroSkillses magyar csapatot, versenyzőket, szakértőket valamint a csapat többi tagját egyaránt, és így az októberi versenynek igazi összetartó csapatként vághassunk neki. Helyileg a dobogókői Walden Hotelben és környékén zajlottak az események.
Remek alkalom volt ez arra, hogy saját kis 3(+2) fős csapatunkon kívül a többi szakma versenyzőit és felkészítőiket is megismerhessük, valamint, hogy kiszakadjunk az egymást váltó intenzív felkészülési hetekből és kikapcsolódjunk kicsit. Azonban ez a nyaralás nem csak a pihenésről szólt, hiszen a sűrű programban rengeteg olyan játékos feladatot kellett megoldanunk amelynél fontos volt az aprólékos tervezés, az, hogy figyeljünk társainkra, és velük együttműködve csapatjátékosként ügyeskedjünk. Sok olyan szituációt kellett leküzdenünk, amikkel más tekintetben, de akár a franciaországi versenyen is találkozhatunk, így a szakmai felkészültség helyett más kompetenciákat fejleszthettük.
Az ügyességi feladatok mellett részt vettünk bizalmi játékban, stresszkezelési gyakorlaton és egy kalandos éjszakai túrán is.
Összességében rendkívül jól éreztük magunkat és már nagyon várjuk, hogy szeptember utolsó hetében újra találkozhassunk az egész csapattal és együtt vethessük bele magunkat a versenyzésbe.

One thought on “Csapatépítés Dobogókőn

Leave a Reply